HIT Taxi

1577

HIT Taxi

065/200-600

HIT Rent a Car

065/700-555

Radno vrijeme

00.00h - 24.00h

HIT Taxi

1577

HIT Taxi

065/200-600

HIT Rent a car

065/700-555

Radno vrijeme

00.00h - 24.00h

Kompanija HIT d.o.o. nudi brojne usluge prevoza putnika i svih vrsta roba i tereta.

Taxi prevoz putnika

HIT Taxi nudi najbolje, brze i sigurne usluge prevoza putnika na željene destinacije od 00.00h do 24.00h. Za vrhunsku kvalitetu usluge brinu uniformisani i edukovani vozači koji po Vas dolaze u prepoznatljivo označenim vozilima. Ukoliko ste klijent sa stalnim potrebama za usluge Taxi prevoza na pravom ste mjestu da nam se obratite i ugovorite uslugu stalnog prevoza. Cjenovnik i naša Taxi vozila pogledajte ovdje.

HIT taxi Vam šalje vozilo u traženo vrijeme. Takođe, nema potrebe da kod sebe uvijek imate novčanik jer račun s popustom možete platiti avansno na žiro račun ili po dogovoru na kraju mjeseca.

Rent a Car

HIT Rent a Car ima u ponudi 50 vozila niže, srednje i visoke klase koja možete iznajmiti od 00.00h do 24.00h. HIT Rent a Car Vam pruža mogućnost rezervacije vozila niže klase već od 30KM do 45KM, vozila srednje od 45KM do 60KM i više klase od 60KM do 100KM u zavisnosti od broja dana i u skladu s dogovorom. Koristeći naša vozila možete obići sve lokacije u zemlji i inostranstvu i uživati u vožnji po najpovoljnijim cijenama.

Vozilo HIT Rent a Car Vas može čekati na bilo kom aerodromu ili na nekoj destinaciji u EU uz prethodni dogovor i rezervaciju. Naša vozila pogledajte ovdje.

Prevoz i uvoz automobila

Kompanija HIT d.o.o. nudi mogućnost prevoza i uvoza novih i polovnih automobila u ispravnom i neispravnom stanju na teritoriji cijele Evrope. Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije i dogovor o realizaciji Vaših potreba.

Prevoz roba i preseljenja

Nudimo mogućnost prevoza raznih roba, tereta i dostava uz prethodnu najavu i dogovor (namještaj, bijela tehnika, mašine, alati i sl.). Ako želite da sebi olakšate preseljenja na pravom ste mjestu da nas kontaktirate.

Prevoz poljoprivrednih mašina

Kako u našoj gami posjedujemo sve vrste vozila i 6 vrsta prikolica nudimo usluge prevoza poljoprivrednih mašina, alata i priključnih dodataka za mašine uz prethodnu najavu i dogovor. Naše prikolice možete pogledati ovdje.

Prevoz kućnih ljubimaca

Vršimo usluge prijevoza kućnih ljubimaca uz pratnju vlasnika i obezbjeđen kavez i prethodnu najavu. Radujemo se Vašem pozivu.

NOVO!!!
Vršimo usluge prevoza robe i automobila kamionima Iveco, sa i bez prikolice, u zavisnosti od Vaših potreba.
Cena na upit.
Sve informacije na tel br: + 387 65 700 555

POSLOVNI KORISNICI

Optimizirajte svoje poslovanje!

Dosta Vam je visokih rata leasinga za auto, traženja parkinga po gradu i plaćanja kazni? Ne brinite, imamo rješenje! HIT Taxi usluga Poslovne vožnje namijenjena je upravo Vašoj firmi! 

Uštedite vrijeme i novac

Zaboravite na rate, održavanje vozila i gubljenje vremena. Uštedu i vrijeme radije uložite u poslovanje ili u ono što Vas najviše veseli. Koristite naše HIT taxi usluge kad god poželite, a račun s popustom stiže Vam na kraju mjeseca.

Tu smo za Vas

Traženje parkinga po gradu više ne mora biti razlog za kašnjenje na sastanak jer odsad možete računati na nas. HIT taxi dolazi kad nas trebate, u tačno dogovoreno vrijeme.

Kontrola troškova

Sve vožnje unutar svoje firme možete pratiti i na svom pametnom telefonu na koji ćemo Vam slati sve podatne o vožnji u HIT taksiju.

Vrijeme je novac

Fokusirajte se na bitno, ne gubite dragocjeno vrijeme na vožnju ili traženje parkinga. Vožnju radije iskoristite za slanje mailova ili obavljanje telefonskih razgovora. 

ZA HOTELE, PANSIONE I PRIVATNI SMJEŠTAJ

Samo najbolje za Vaše goste!

Vi brinete o smještaju, a prevoz prepustite nama. Usluga ovakvog prevoza namjenjena je svim korisnicima smještaja u Vašem hotelu.

Pouzdan partner

Cijena naših usluga ne ovisi o dobu dana ili gužvama u prometu jer uvijek vozimo po istoj tarifi. Taxi stiže na adresu u željeno vrijeme, a prevoz prtljage ne naplaćujemo.

Dostupni u svako doba dana i noći

Omogućite svojim gostima prijevoz do željene destinacije kada to njima najviše odgovara, uz mogućnost rezervacije HIT taxi usluge unaprijed.