HIT TAXI

logo_HIT_taxi

Najbolje, brze i sigurne usluge pruža Vam Vaš Hit Taxi da svoje potrebe za prevozom učinite najboljim i najjeftinijim. Brza i sigurna usluga 24 časa dnevno sedam dana u nedjelji.

Naš tim čine profesionalni i veoma iskusni vozači sa višegodišnjim iskustvom koji će se pobrinuti da vožnja Hit Taxi-em bude sigurna, udobna i efikasna.

Vozila Hit Taxi možete rezervisati pozivom na broj: 065 200 600, putem forme za Rezervacije ili preko aplikacije VIBER na broj +387 65 200 600.


Usluge koje pruža HIT TAXI 

Gradska vožnja

Hit taxiVoziti se Hit Taxi-em nije samo ugodno, već je i sasvim pristupačno. Za gradske vožnje na raspolaganju su vozila marke Golf IV i Mercedes, koja raspolažu adekvatnim prtljažnim prostorom za Vaš udoban transfer.
U najkraćem roku taksi vozilo će doći po Vas i prevesti Vas na željenu destinaciju.


Vangradska vožnja

spomenik

Vangradsku vožnju možete zakazati pozivom na broj 065 200 600 i putem email-a na adresu taxihitrentacar@gmail.com . U Vašem zahtjevu neophodno je navesti pored mjesta gdje želite da vozilo dođe po vas i željenu destinaciju i broj vozila. Cijena vangradske vožnje varira od relacije i broja osoba, te cijenu dostavljamo na upit.


Posebne usluge

Hit TaxiPosebne usluge možete naručiti pozivom na broj 065 200 600 ili putem email-a na adresu taxihitrentacar@gmail.com . Poslovna putovanja realizujemo prema zahtjevu klijenta. Na raspolaganju su udobna i dobro opremljena vozila, koja će Vaš poslovni put učiniti komfornim i udobnim. Cijena za ovu uslugu dostupna je na upit.


Kurirske usluge

Hit Taxi Vam omogućuje da na teritoriji EU pošaljete ili dobijete pošiljku do 300 kg težine. Po Vašem pozivu, šaljemo vozilo na utvrđenu destinaciju da preuzme pošiljku i odnese do odredišta. Cijena za ovu uslugu dostupna je na upit. 


Taxi reklamiranje

krovna reklama Hit Taxi služba je flota na ulicama Prijedora i BiH. Odlično mjesto za vašu reklamu!

24 sata dnevno taksisti provode u najprometnijim djelovima grada.

Reklamiranje putem taksi vozila je veoma efikasan oblik oglašavanja,

- na velikim površinama taxi-vozila,
- na vratima vozila, na cjelokupnoj bočnoj površini vozila ili na zadnjem djelu vozila,
- u samom vozilu (Džepovi za flajere),
- plasmanom promotivnih letaka i leaflet-a.